Feestmenu

1. Starten met fris Visbuffetje à € 12,50/p.pers.

  • Gerookte zalm, heilbot en forel
  • Tomaat gevuld met grijze garnaaltjes
  • Gemarineerde zalm "Graved Lax"
  • Zalm & forel "Belle Vue"
  • Met bijhorende voorgerechtengarnituur en sausjes

2. Koude Start

  • Garnaalcocktail 9/p.pers.
  • Krabcocktail 12p.pers.
  • Gerookte zalm met mierikswortelsaus 13/p.pers.
  • Gemarineerde zalm "Graved Lax" met dille 12/p.pers.
  • Vitello Tomato 11/p.pers.
  • Gegrilde zalm op krokante sla 11/p.pers.
  • Klassiek rundscarpaccio met parmazaan 11/p.pers.
  • Carpaccio van tonijn met soya 12/p.pers.

3. Soepen

  • Tomatensoep met ballekes 3.50/p.pers.
  • Aspergeroomsoep 3.50/p.pers.
  • Portugeseroom met hamblokjes verfijnd met Madeira 3.50/p.pers.
  • Een helder groentesoepje voor in de lente 3.50/p.pers.
  • Cressonsoep met roze garnaaltjes 3.5/p.pers.
  • Kippenvelouté met champignonsnippers 3.50/p.pers.
  • Courgettesoep verrijkt met sherry 3,50p.pers.
  • Kreeftensoep met garnaaltjes 7.5/p.pers.
  • Consommé, opgesmukt met kaastaartje en oude sherry 6,5p.pers.

4. Warm Onthaal

  • Bladerdeeggebakje met kipvulling 6/p.pers
  • Bladerdeeggebakje gevuld met melktong & garnalensaus 9p.pers.
  • Oostendse schelp met kabeljauw 9/p.pers.
  • Tongfilet op Normandische wijze 12/p.pers.
  • Gebakken koningsgamba geparfumeerd met look 12/p.pers.
  • Scampi met een getomateerd roomsausje en tomatenblokjes 12.5/p.pers.
  • Eendeborstschijfjes met druifjes uit Hoeilaart 11/p.pers.

5. Verfrissende Sorbets

  • Fruitsorbets van citroen, aardbeien, passievruchten, meloen,... 3/p.pers.
  • Parfumsorbet van dranken als Champagne, Ammaretto,... 3.5/p.pers.
  • Aangezien wij al onze producten zelf voor u bereiden, maken wij de sorbets die u wenst, van de vruchten of de drank die u verkiest.

6. Hoofdschotel Vis

  • Kabeljauw met snippergroenten en blanke boter 17/p.pers.
  • Zalmfilet met groentjes en graanmosterd 18/p.pers.
  • Tongfilet op Normandische wijze 24/p.pers.

7. Hoofdschotel Vlees

  • Gebraad en rosbief met groenttuintje en natuurjus 17p.pers.
  • Varkenshaasje met groentjes en strogenhoff 18/p.pers.
  • Filet van kalfsrug met championsaus en groentetuintje 22,00/p.pers.
  • Kalkoengebraad, roomsaus en tuin der heerlijkheid 17/p.pers.
  • Eendenborst met mango, prei en sojascheuten 17/p.pers.
  • Parelhoen "Suprème" appeltjes, groentjes en portosaus 17/p.pers.
  • Chateaubriand  2100/p.pers.
  • Lamsfilet met groentekrans en braadjus met look 25p.pers.
  • Lamsbout uit de oven, Provençaalse getint, groentetuintje 22/p.pers.

8. Hoofdschotel Wild

Tijdens seizoen

  • Hazenrug "Harlekijn" met twee sausjes dagprijs/p.pers.
  • Hazenbout "Normandi" met Calvados en appeltjes dagprijs/p.pers.
  • Gemarineerd everzwijn met kriekenbier dagprijs/p.pers.
  • Het fijnste van de ree met mandarijn & boskampernoelies dagprijs/p.pers.